Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Anna Around

Creadora de contingut sobre viatges

  • 1
    Mecenes
  • 27.7
    total

COMUNICAT

Escric aquestes línies per comunicar que sé que fa temps que no publico cap vlog tot i tenir-ne un a punt d'acabar des de fa molt de temps. I els motius són diversos.

Primer de tot fa un mes em vaig canviar d'ordinador i això va comportar un retard en l'edició; acostumo a publicar un vlog un cada 1-2 mesos.
El segon motiu és que les dues últimes setmanes estic tenint problemes amb el programa d'edició i no hi ha manera de poder avançar amb el què ja tenia fet (i casi ja estava acabat). Estic intentant trobar una solució per poder seguir amb l'edició del vlog i publicar-lo el més aviat possible però estic trigant més del què m'agradaria.
Molt em temo que hauré de començar el vídeo que estic editant un altre cop des de 0 i això comportarà encara més temps d'espera.

Sento aquest inconvenient per tothom qui espera el vlog i pels meus mecenes. Espero que ho pugueu entendre.

Dit això, també us informo que tot i no poder editar he anat gravant més material de viatges per anar fent més vlogs de cara al futur, però tot un ordre.
Anna Around
11 Juliol 2024

Comentaris (2)

Esteve Rovira Porta

Ànims

Ximer Liu

Gràcies i endavant !!!

Deixa un comentari

Per afegir un comentari, inicia la teva sessió o registra't.