Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Anna Around

Creadora de contingut sobre viatges

  • 1
    Mecenes
  • 0.0
    total

L'Anna Around arriba a l'Aixeta

Sóc l'Anna una noia apassionada dels viatges i de la comunicació i he trobat, a través de Youtube, la manera de combinar les meves dues passions.
Hola a totes!
Amb aquest post em vull presentar i donar a conèixer a tots els creadors i mecenes de l'Aixeta.

Sóc l'Anna una noia apassionada dels viatges i de la comunicació i he trobat, a través del meu canal de Youtube, la manera de combinar les meves dues passions.

Des de ben petita que vaig començar a descobrir el nostre planeta amb la meva família, primer llocs propers i a mesura que vaig anar creixent vaig començar a creuar fronteres cada cop més llunyanes.
La primera càmera va arribar a casa quan era petita i vaig demanar poder anar gravant part dels viatges i els llocs curiosos que anàvem descobrint, i així ho he anat fent fins a dia d'avui, càmera en mà per anar enregistrant moments i llocs per on vaig passant.

Al 2016 vaig decidir fer la meva primera escapada sola al sud d'Espanya i al 2019 em vaig llençar a explorar durant 6 mesos Àsia tota sola, i us asseguro que ha estat una de les millors experiències de la meva vida. Quan ho recordo sempre m'emociono.

I aquí estic ara, fent vlogs on mostro una mica el dia a dia dels viatges que vaig fent (ja sigui sola o acompanyada) i vaig explicant anècdotes, informació dels llocs, preus o transports entre altres coses.

Aquí podeu veure una presentació del meu canal; si us subscriviu em feu un súper favor. Merci ;)
Espero que us agradi i que m'ajudeu a millorar i a créixer.

Anna Around.