Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Anna Around

Creadora de contingut sobre viatges

  • 1
    Subscribers
  • 0.0
    total

L'Anna Around arriba a l'Aixeta

Sóc l'Anna una noia apassionada dels viatges i de la comunicació i he trobat, a través de Youtube, la manera de combinar les meves dues passions.
Hola a totes!
Amb aquest post em vull presentar i donar a conèixer a tots els creadors i mecenes de l'Aixeta.

Sóc l'Anna una noia apassionada dels viatges i de la comunicació i he trobat, a través del meu canal de Youtube, la manera de combinar les meves dues passions.

Des de ben petita que vaig començar a descobrir el nostre planeta amb la meva família, primer llocs propers i a mesura que vaig anar creixent vaig començar a creuar fronteres cada cop més llunyanes.
La primera càmera va arribar a casa quan era petita i vaig demanar poder anar gravant part dels viatges i els llocs curiosos que anàvem descobrint, i així ho he anat fent fins a dia d'avui, càmera en mà per anar enregistrant moments i llocs per on vaig passant.

Al 2016 vaig decidir fer la meva primera escapada sola al sud d'Espanya i al 2019 em vaig llençar a explorar durant 6 mesos Àsia tota sola, i us asseguro que ha estat una de les millors experiències de la meva vida. Quan ho recordo sempre m'emociono.

I aquí estic ara, fent vlogs on mostro una mica el dia a dia dels viatges que vaig fent (ja sigui sola o acompanyada) i vaig explicant anècdotes, informació dels llocs, preus o transports entre altres coses.

Aquí podeu veure una presentació del meu canal; si us subscriviu em feu un súper favor. Merci ;)
Espero que us agradi i que m'ajudeu a millorar i a créixer.

Anna Around.